Vlad Man  :,,Sper ca pe viitor, rezultatele mele să fie atât de importante astfel încât să vă aduc satisfacții pe măsura așteptărilor voastre’’

Vlad Man  :,,Sper ca pe viitor, rezultatele mele să fie atât de importante astfel încât să vă aduc satisfacții pe măsura așteptărilor voastre’’

Vlad Man, ne-a acordat un interviu în exclusivitate, despre concursuri, despre planurile sale de viitor.

 Vlad Man, ai reprezentat România în Serbia la un concurs internațional. Despre ce concurs este vorba?

Este vorba despre Festivalul Internațional Angel Voice care s-a desfășurat  la Belgrad , Serbia, în perioada 03-07.10.2019. Acest Festival este la a IV-a ediție. Festivalul acesta este renumit pe plan European si mondial.

Cum a fost la concursul acesta? Ce loc ai ocupat? Care a fost atmosfera acolo?

Concursul în sine a fost destul de dificil , am avut concurenți la nivel internațional foarte buni , dar a fost foarte frumos. Am reușit sa obțin locul 1 concurând cu participanți din Serbia , Cipru și Estonia. Unii dintre ei erau chiar la Conservatorul din Serbia. Atmosfera a fost una foarte bună , am fost tratați minunat de către gazdele noastre.Concursul a fost foarte puternic deoarece cei mai buni concurenți din țări europene au fost foarte bine pregătiți.Premiul acesta câștigat este cu atât mai important pentru că este primul premiu European al meu.

După acest premiu ce urmează? Un alt concurs international?

Să sperăm ca da , am primit cateva propuneri si invitații până acum in Italia și Estonia , dar rămâne de văzut dacă o să reușesc.Concursul din Italia este pe muzică pop,iar cel Estonia îmbină muzica clasică cu cea folk. Aceste concursuri vor avea loc atât anul acesta ( Italia – Decembrie 2019 ) , cât și anul viitor ( Estonia – Septembrie 2020).Urmează pe termen scurt Olimpiada Națională unde sper să nu vă dezamăgesc.

Pana la evenimentul din Serbia au fost si concursuri locale. Unde mai exact si,ce premii ai obtinut?

Până să plec in Serbia am fost in Zărnești , județul Brașov unde am reușit să ocup 3 premii 1, la categoria Canto Clasic , Pop Internațional și Duet,dar am mai participat și la Zilele Comunei Remetea Chioarului.

Un gand pentru cititorii jurnalmm

Mulțumesc pentru susținerea voastră si sper ca evoluția mea sa va facă mândri atât cât m-au făcut si pe mine,premiile castigate. Sper ca pe viitor, rezultatele mele să fie atât de importante astfel încât să vă aduc satisfacții pe măsura așteptărilor voastre.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.