Vladimir Petruț, primărașul nehotărât, are nevoie urgent de intervenția directorului de la spitalul din Cavnic. S-a sucit din nou! FOTO

Vladimir Petruț, primărașul nehotărât are nevoie urgent de intervenția directorului de la spitalul din Cavnic. S-a sucit din nou! FOTO

Vladimir Petruț, primărașul nehotărât are nevoie urgent de intervenția directorului de la spitalul din Cavnic, Cristian Anghel.

Comedia, ieftină, jucată de primărașul din Cavnic, se încadrează într-o operă de a lui Caragiale. Ori primărașul uită ce-a scris ieri , în situația dată îi recomandăm lecitină, ori ceea ce postează pe facebook e în funcție de starea lui sufletească, aici îl poate ajuta Cristan Anghel, cu o vorbă bună.

VEZI: Primarul din Cavnic alba – neagra cu PSD-ul, candidat la „mincinosul anului în Maramureş”. Jocul de glezne a lui Vladimir Petruţ din ultimele 3 zile e de tot RÂSUL!

Dacă în 2 februarie era solidar cu strada și demisiona din funcțiile deținute în PSD, iată că în 4 februarie își exprimă solidaritatea față de PSD și admonesta strada. Surpriza nu se termină aici, azi , face o nouă postare pe facebook prin care renunță din nou la PSD și revine la dragostea față de cei care scandează împotriva PSD și guvernul Grindeanu.

Dar solidaritatea atinge apogeul maxim, primărașul nehotărât cere demisia președintelui, Guvernului și PSD-ului, cere resetarea clasei politice:

Nu este uşor nimănui în acest moment, cu siguranță strada are întotdeauna dreptate.
Cred că acest protest va continua până în momentul în care, toți cei care ne conduc vor renunța la putere. Păcat că partidele politice şi liderii acestora nu iau în serios protestatarii. Cred că în acest moment, se impune demisia Guvernului, Parlamentului şi nu în ultimul rând al președintelui țării, Klaus Werner Johannis.
Resetarea actualei clase politice, în totalitate , poate asigura în viitor o bună guvernare şi o stabilitate în România.

Nu știm ce să mai credem, dar pentru siguranța cititorilor intoxicați în fiecare zi cu o altă gogonea, cred că directorul spitalului din Cavnic ar putea sări în sprijinul primarului, poate o discuție cu unul dintre  specialistii din spital l-ar face pe Vladimir Petruț mai clar și mai concis în ceea ce postează pe facebook.

 

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Ma magafailor va mai lasati multcalcati in picioare de zeflemistul ala?.Ce faceti?Isi mai bate zoc mult de voi?Sa mearga tiganii sa va apere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.