Vladimir Petruţ, primarul de Cavnic şi Teoria conspiraţiei

Vladimir Petruţ, primarul de Cavnic este adept frecvent al Teoriei Conspiraţiei şi vede duşmani acolo unde ei nu există. Faptul că Jurnalmm.ro a decis să scrie despre „mânuielile” şi abuzurile pe care edilul le face este un simplu demers de presă menit a scoate la iveală adevărul, nicidecum o „campanie de denigrare prin dezinformare şi manipulare”.

Obişnuit probabil cu tot felul de scenarii închipuite, Petruţ postează mesaje pe pagina de Facebook prin care se victimizează dar care se contrazic unele cu altele.

Pe data de 14 martie, la scurt timp după apariţia unui prim material despre matrapazlâcurile făcute de el la Spital, primarul a postat un mesaj în care scrie negru pe alb cine este proprietarul ziarului despre care reclamă că-l „blamează”.

„În cele din urmă am încercat să aflu cine este proprietarul ziarului electronic care şi-a făcut o obsesie din a mă denigra…şi surpriză !!!”
Ori îl lasă memoria, ori face pe „deşteptul” pentru că pe data de 27 martie, a mai postat un mesaj similar pe pagina personală de Facebook.

„În ultima perioadă, aceste două ziare online, au început o campanie de denigrare asupra mea prin dezinformare și manipulare.
Cu siguranță că au un motiv sau un interes pentru care fac aceste lucruri .
Deoarece nu cunosc cine este în spatele acestor două ziare, poate mă ajutați să aflu de cine sunt controlate.
Totuși, eu le urez succes în continuare, deoarece, îmi fac un serviciu gratuit și un deserviciu pentru credibilitatea lor.
Cu timpul, opinia publică va vedea că toate aceste știri sunt bazate pe minciuni!”, a scris Petruţ.

Una peste alta, Jurnalmm.ro nu şi-a propus să-l denigreze pe Vladimir Petruţ, deoarece exista dovezi care să sprijine toate faptele despre care s-a scris. Poate are şi Vladimir Petruţ dovezi în apărarea lui, în afară de ameninţările telefonice, „postacii de serviciu” şi afirmaţiile nefondate.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.