Vodafone România oferă companiilor minute nelimitate și date în roaming fără costuri suplimentare față de abonament

Vodafone România oferă companiilor minute nelimitate și date în roaming fără costuri suplimentare față de abonament

  • Beneficiile de minute nelimitateși de date naționaleincluse în abonamentele Vodafone România pentru companii vor putea fi folosite și în roamingînSpațiul Economic European
  • Vodafone România oferă clienților acoperire roaming 4G în peste 100 de ţări din lume

București, 6martie2017–Vodafone România, liderul serviciilor de roaming 4G,lansează abonamente care oferă companiilorposibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare față de abonament,beneficiile de minute nelimitate și de date naționale incluseși în țările din Spațiul Economic European, alcătuit dintoate țările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.Cliențiinoi și cei existenți care vor opta pentru noile pacheteîși vor putea utiliza beneficiile înSpațiul Economic Europeanpentru abonamenteîncepând de la 13 euro fără TVA.Oferta marchează o premieră pentru piața din țara noastră și face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România.

De asemenea, noile abonamenteoferă companiilor flexibilitatea de a alege gratuit între pachete de date suplimentare sau beneficii de roaming valabile în15 țări din afara Spațiului Economic European, precum Australia, Elveția, Egipt, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA, Turcia etc.

„În acest an de referință, în care sărbătorim20 de ani de servicii oferite clienților, Vodafone România marchează o nouă premieră, deschizând granițele comunicării în Europa pentru companii. Flexibilitatea și posibilitatea de a beneficia de servicii în roaming fără constrângeri sunt elemente-cheie pentru a oferio experiență superioară clienților noștri”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Pentru o experiență fără griji, companiile au la dispoziție și pachete de minute și date în roaming în țări din afara Spațiului Economic European, precum Republica Moldova, Israel, Serbia, China etc.

Toate abonamentele pentru companii,RED Business,oferă minute naționale nelimitate, date mobile și minute internaționale valabile oriunde în lume, iar utilizatorii Vodafone România au posibilitatea de a opta pentru pachetul de beneficii care răspunde cel mai bine necesităților lor. Mai mult, abonamentele oferă soluții avansate de securitate, protecție antivirus şi antimalware asigurate prin Supernet™ 4G+, rețeaua Vodafone România.

Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming internațional 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globală independentă de cercetareOvum.Studiul arată că, în majoritatea piețelor incluse în studiu, Vodafone oferă roaming 4G în peste 100 de destinații, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de destinații oferite de ceilalți operatori. Lista completă a țărilor în care serviciile de roaming 4G ale Vodafone România sunt active este disponibilă aici.

VodafoneRomânia aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar oferta specială de servicii în roaming pentrucompanii este cea mai recentă dintre acestea. Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piața locală, operatorul a investit cu prioritate în inovație, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața de telecomunicații din țara noastră.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 49 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.