Volei – John Klanac, încântat de transferul la Ştiinţa Explorări

Americanul John Klanac a facut deja primele antrenamente cu Stiinta Explorari si este convins ca a facut o alegere buna pentru cariera lui.

John Klanac (Stiinta Explorari): Toti colegii de echipa par foarte simpatici, toti sunt deschisi si par fericiti de venirea mea la Explorari. Nu puteam spera la nimic mai mult. Chiar apreciez totul. Initial nu am stiut chiar nimic despre voleiul din Romania, in afara de niste jucatori din tara dumneavoastra care au evoluat in Europa. Din ceea ce m-am interesat intre timp, am aflat ca voleiul romanesc este la un nivel bun, ca se imbunatateste mereu, ca se dezvolta in permanenta.

Antrenorul Marius Botea este multumit de perefectarea acestui transfer si spera ca John Klanac sa se adapteze cat mai repede la Stiinta Explorari.

Marius Botea (antrenor principal Stiinta Explorari): Este un jucator care a evoluat in ultimii trei ani in Europa, in Germania, Finlanda si in Belgia. Este un tragator secund de care aveam nevoie, in special pentru a crea concurenta la ceilalti baieti. Nu cunoastem foarte multe despre el, insa informatiile noastre sunt clare, pe unde a fost a jucat si a facut-o destul de bine. Pana il vedem in campionatul Romaniei, nu putem spune insa nimic.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.