Volei:Meci al orgoliilor între Știința Explorări și Phoenix Șimleu Silvaniei (vineri, ora 17)

Știința Explorări și Phoenix Șimleu Silvaniei se întâlnesc vineri, de la ora 17, în prologul etapei a 8-a. Meciul se va disputa în sala polivalentă din Baia Mare și va fi arbitrat de clujenii Mircea Rus și Andrei Savu, în timp ce observator FRV va fi zălăuanul Vasile Dușa.

Întâlnirea va aduce față în față două echipe avide de puncte, care nu au avut începutul de campionat pe care și l-au dorit. După primele 7 etape, Explorări (locul 7) a adunat 9 puncte, în timp ce Phoenix (locul 11) are doar 4 puncte.

În afara punctelor, în joc sunt puse și orgolii importante. Șimleuanii au transferat trei jucători de la Explorări în această vară (Țuțea, Cuciureanu și Moisa) și mai au în lot încă doi jucători (Rus și Teșan), care au jucat în anii precedenți la echipa băimăreană. De altfel, partida de vineri va fi una specială pentru Ovidiu Teușan, care își va face debutul în funcția de antrenor principal al echipei Phoenix, el înlocuindu-l pe Mircea Abraham, care a fost demis la începutul săptămânii.

Și Explorări a adus în această vară un jucător de la Șimleu Silvaniei, tânărul Paul Olar fiind în acest moment titular pe postul de libero.

Programul etapei a 8-a:

– Știința Explorări – Phoenix Șimleu Silvaniei (vineri, ora 17)

– Dinamo – CSM București (vineri, ora 19.30, Digi Sport 3)

– SCMU Craiova – Arcada Galați (sâmbătă, ora 14)

– Steaua – Banatul Caransebeș (sâmbătă, ora 15.45, Digi Sport 2)

– Unirea Dej – Tomis Constanța (sâmbătă, ora 17, se joacă la Constanța)

– CSVM Zalău – VCM LPS Piatra Neamț (sâmbătă, ora 18)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.