Votul din 26 mai este pentru viitorul generațiilor următoare!

Pro România consideră că este important ca în aceste zile premergătoare votului din 26 mai să vorbim despre importanța acestui vot. Toți candidații Pro România pentru Parlamentul European, în frunte cu Victor Ponta, președintele partidului, și comisarul european Corina Crețu, sunt conștienți că votul din 26 mai este unul pentru viitorul generaţiilor următoare. Este pentru prima dată când vor fi alegeri în care punem în balanţă rezultatele apartenenţei noastre la Uniunea Europeană, de aceea oamenii trebuie să voteze. Să-i voteze pe cei care le reprezintă cel mai bine interesele. Ale lor și ale României.

PRO România consideră că viitorul Uniunii Europene și gradul de participare a țării noastre la politicile comune depind în mare măsură de implicarea cetățenilor, de încrederea lor în viitorul european și în instituțiile europene. Convinși că informarea cetățenilor este fundamentală, iar toți cei care sunt implicați în campania pentru alegerile pentru Parlamentul European trebuie să își prezinte candidații și programele politice în condiții de siguranță și respect reciproc!

Noi, cei din Pro Romania, am decis să salvăm valorile social-democrației europene și prestigiul de profesionalism dobândit în Guvernarea din 2012-2015! Vrem să îi reprezentăm pe toți cei de centru stânga, care cred în buna cuviință, muncă cinstită, în drumul european pentru noi și copiii nostri! Lăsați-vă mintea și sufletul să decidă unde puneți ștampila de vot!

Pro România – pentru România! Pro Europa!

Pro România, poziția 3 pe buletinul de vot!

Viorica MARINCAȘ,

coordonator Pro România Maramureș

realizat la comanda Pro România.CMF: 41190009

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.