Vrei să CÂȘTIGI la LOTO? Iată ce TREBUIE să FACI

Vrei să CÂȘTIGI la LOTO? Iată ce TREBUIE să FACI

Loteria română a pus la dispoziția jucătorilor o aplicație online prin care iși pot alege numerele câștigătoare.

Aplicația este un simulator prin care jucătorii sunt instruiți cum se utilizează variantele posibile de câștig la loto.

JOCĂ sau ALEGE NUMERELE CÂȘTIGĂTOARE ( CLICK)

Cum se joaca 6/49
Varianta simplă – formația etalon a jocului LOTO 6/49 – este formată din 6 numere diferite din cele 49 care se pot juca. Din punct de vedere pozițional, o variantă simplă corespunde unei zone dintre cele trei ale biletului, respectiv A, B, C.

Pentru a juca variante simple pe biletul LOTO 6/49 este suficientă marcarea numerelor alese (câte 6 pentru fiecare variantă) în cele trei zone ale câmpului 1, câmpul 2 rămânând nemarcat. Pe un bilet LOTO 6/49 se pot juca una, două sau trei variante simple, combinate sau schemele reduse de mai sus, în oricare din cele trei zone A, B, C, iar prețul unei variante simple este de 4,80 lei.

Cum se joaca noroc
NOROC se poate juca numai pe bilete LOTO 6/49 completate cu variante LOTO 6/49; cu alte cuvinte, nu este posibil sa se joace NOROC fara a juca si LOTO 6/49. In momentul acceptarii unui bilet LOTO 6/49, simulatorul produce un numar intamplator de 7 cifre, care este numarul NOROC.

Participantul poate sa joace un numar NOROC sau mai multe – pana la 64.000 numere. Atunci cand opteaza pentru mai multe numere, acestea vor fi de fapt un interval de numere consecutive care incepe cu numarul intamplator produs de terminal.

Pentru a opta pentru jocul NOROC participantul are la dispozitie campul 3 al biletului unde trebuie sa marcheze cel putin o casuta. Semnificatia numerelor din campul 3 este de factor de repetare pentru jocul NOROC.
Pretul unei variante simple este de 2,40 lei.

sursa:newsar.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.