Vremea se răcește din nou: Ce temperaturi vom avea în weekend

Chiar dacă sâmbătă temperaturile se vor situa peste cele normale din această perioadă, duminică vremea se răcește din nou.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1-2 grade în nordul Moldovei şi 10-11 grade în Oltenia, la Drobeta Turnu Severin, 11 Craiova, conform Realitatea TV.

Vor fi precipitaţii mixte, slabe cantitativ şi pe arii restrânse, în regiunile centrale şi nordice, iar seara în sud-vest. In jumătatea de nord a Moldovei şi zona de munte, vor predomina ninsorile. Mai ales dimineata, pe spaţii mici, se va forma polei. În zonele joase de relief, dimineaţa, izolat se va semnala ceaţă.

În București, cerul va fi temporar noros.. -5…-3 grade dimineata si 6…7 grade la amiaza. Dimineaţa este posibil să se semnaleze ceaţă.

VREMEA DUMINICĂ

Duminică, valorile termice vor scădea faţă de sâmbătă în sudul ţării, dar se vor situa în continuare peste mediile multianuale îndeosebi în vest, nord şi centru.

Temperaturile maxime se vor situa între 2-3 grade în sudul Câmpiei Române, la Giurgiu şi 9 grade la Timisoara. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în regiunile sudice. Local in Oltenia, Muntenia vor fi precipitaţii mixte iar în Dobrogea predominant ploi. În restul ţării precipitaţiile vor fi izolate. Sunt condiţii de polei in prima parte a zilei. La munte, cu precădere în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali, va ninge iar vântul va avea unele intensificări. Dimineaţa, izolat va fi ceaţă.

În Bucureşti, vremea se va răci uşor faţă de sâmbătă. În jur de 0 grade dimineata si 3-4 grade la amiaza. Cerul va fi mai mult noros şi, mai ales în prima parte a zilei, temporar vor fi precipitaţii mixte, ce vor favoriza depunerea de polei.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.