Vouchere de vacanţă speciale pentru perioada pandemiei. Vezi cine le primeşte

Hello Holidays a încheiat parteneriate cu mai multe clinici pentru a programa cu prioritate turiştii agenţiei în vederea efectuării testului pentru COVID-19, solicitat la intrarea în Grecia pe la frontiera terestră Promachonas.

„În sprijinul turiştilor care au achiziţionat sau vor achiziţiona vacanţe cu intrare în Grecia prin frontiera terestră Promachonas, în perioada 15-29 iulie 2020, agenţia organizatoare Hello Holidays a încheiat parteneriate cu mai multe clinici care îi programează cu prioritate, astfel încât să ajungă la cazare la data stabilită”, se menţionează într-un comunicat al agenţiei.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Aceasta le oferă turiştilor un voucher de testare RT – PCR SARS – COV2, pe care îl prezintă la unul dintre centrele de recoltare analize medicale înscrise pe acesta, din Bucureşti şi şase oraşe din ţară. Voucherul le permite testarea la un preţ preferenţial, costul acestuia fiind de 290 de lei, redus de la 350 de lei. Rezultatul se obţine în 24 de ore pentru Bucureşti şi în 48 de ore pentru alte oraşe, în limba engleză, scrie Agerpres.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.