Weekend de poveste in pasi de dans la Dance Masters

Dance Masters e la a 14-a editie. Evenimentul va avea loc la SalaPolivalentă în perioada 10-12 martie 2017, după cum urmează: ziua de 10 martie va fi dedicată în întregime competițiilor naționale, iar zilele de 11 și 12 martie vor fi dedicate întrecerilor internaționale.

Se așteaptă peste 1500 de dansatori din 20 de țări, care vor concura în fața a 66 de arbitri din toată lumea,condusi de Marco SIETAS, Spania, pentru competițiile cu licență WDSF ,Cristian PARNESCU, pentru competițiile de tip Open Internațional și competițiile naționale în 45 de competiții de toate categoriile de vârstă.
DanceMasters reunește competiţii internaţionale de dans sportiv în calendarul Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv – WDSF și Federației Romane – FRDS, și este organizat în România încă din 2003, la iniţiativa Clubului de Dans Sportiv ,,Pas în Doi”, a lui Bogdan Păun și a Clubului de Dans Sportiv ,,Phoenix”.
Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atât pentru adulți, cât și pentru copii (copiii beneficiază de bilet cu reducere). Biletele în sală și pentru Zona VIP din jurul ringului de dans pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim.
Începută la ediția din 2014, Organizatorii s-au gândit să continue invitația lansată iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu dețin carnet de dansator la un club de dans sportiv), să participe într-o competiție de vals vienez dedicată 100% amatorilor. Trofeul
poartă numele lui Titus Munteanu, un mare căutător de talente, o personalitate a televiziunii și un adevărat susținător al dansului sportiv din țara noastră (al cărui Vicepreședinte de Onoare a fost).
În finalele Galelor vor dansa cei mai strălucitori dintre concurenți, dansatori latino și standard din top 10 mondial, în două seri de splendoare: vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step și samba, cha-cha, rumba, jive…
Armen Tsaturyan si Svetlana Gudyno perechea latino numarul 1 in lume revin la Bucuresti in acest weekend la Sala Polivalenta .
Pentru mai multe detalii : http://dancemasters.ro/
Videoclipuri de la edițiile precedente în link-uri Youtube:
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.