Weekend” de foc” pentru pompierii maramureșeni. 7 incendii și un accident rutier.foto

Weekendul ce tocmai s-a încheiat a fost unul ” de foc” pentru pompierii maramureșeni. De 8 situații de urgență au avut parte pompierii, 7 incendii și un accident rutier.

Vineri, 11.05., pompierii din cadrul Detașamentului Baia Mare au lichidat un incendiu izbucnit la o casă nelocuită de pe strada Fructelor din municipiul Baia Mare. Focul a mistuit circa 100 de kg de deșeuri menajere.

Sâmbătă, 12.05., pompierii sigheteni au intervenit în Pasul Gutâi, unde un autocar, cu 49 de persoane la bord, a fost cuprins de flăcări. Toate cele 49 de persoane au ieșit singure din autocar. Flăcările au mistuit autocarul în proporție de 100 %. Militarii din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat incendiu izbucnit la o casă nelocuită. Focul a distrus circa 165 de metri pătrați din acoperișul casei. Deoarece în imediata apropiere a casei dezafectate se aflau niște anexe gospodărești, incendiul s-a extins și la acestea. Focul a mistuit circa 40 de metri pătrați din anexele de lemn ale vecinului. Spre seară, pompierii băimăreni au intervenit în Șișești, unde acoperișul gradiniței a fost cuprins de flăcări. Pentru lichidarea incendiului, în urma căruia au ars circa 400 de metri pătrați de acoperiș, au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din localitate. De asemenea, pompierii băimăreni și pompierii borșeni au lichidat câte un incendiu de vegetație uscată în urma cărora au ars circa 500 de metri pătrați de vegetație și 1500 kg de deșeuri.

Duminică, 13.05., pompierii Secției Viseu de Sus împreună cu pompierii voluntari din Petrova au lichidat un incendiu izbucnit la o magazie. Focul a distrus magazia, lemne de foc, aparatură electrocasnică și diverse unelte.

Tot duminică, echipajul de descarcerare al Detașamentului Baia Mare a intervenit la un accident rutier produs în municipiul Baia Mare. În urma accidentului au rezultat 6 vicitme, din care două au rămas încarcerate în autoturism. După extragerea vicitmelor, toate cele 6 persoane rănite au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și autospeciala de transport victime multiple.

 

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.