Zapadă în Baia Mare! Utilajele de deszăpezire şi-au făcut treaba

baia mare zapadaAdministrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare, prin societatea care se ocupă de deszăpezire, a intervenit pe toată raza orașului pentru eliminarea efectelor ninsorii

Încă de la prima oră a dimineții zilei de 22 decembrie, Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare, prin societatea care se ocupă de gestionarea serviciilor de deszăpezire, a acționat pe raza orașului cu 21 de utilaje. au fost utilizate 70 de tone de sare.

Utilajele au intervenit pe arterele principale, în sensurile giratorii, dar și în cartiere, o atenție specială fiind acordată zonelor Firiza și Ferneziu, unde ninge abundent. S-a intervenit pentru îndepărtarea zăpezii cu lama pe următoarele artere: Bd. Unirii, Bd. Decebal, Bd. Republicii, Bd. București, Bd. Independenței și Bd. Traian. S-a acordat o atenție deosebită pentru deszăpezirea sensurilor giratorii situate pe străzile: Mihai Eminescu, Grănicerilor, Vasile Alecsandri, Jandarmeriei, Progresului, Culturii, Pășunii, Gării, Electrolizei,  Mărgeanului, Horea, Luminișului, Minerilor, Podul Viilor, Podul Industriei, Gh. Șincai, Andrei Mureșanu, G. Coșbuc, Victoriei, Iuliu Maniu, Vasile Lucaciu, Victor Babeș, 8 Martie, Barajului, Lunci, Valea Neagra, respectiv în cartierele Firiza și Ferneziu.

S-a actionat cu utilaje pentru îndepartarea zăpezii depuse în stațiile de troleibuz și autobuz. S-a intervenit manual pentru deszăpezirea trecerilor de pietoni, respectiv zona pietonală de pe podurile din municipiu (Decebal, Bd.Republicii, Bd. Unirii, Culturii, Viilor și Industriei). S-au efectuat lucrări manuale de îndepărtare a zăpezii pe partea pietonală în stațiile de troleibuz și autobuz din oraș. S-a intervenit pentru asigurarea scurgerii apei rezultate din topirea zăpezii în zona podurilor și a trecerilor de pietoni, respectiv curățarea gurilor de canalizare.

 

Cătălin Cherecheş,

Primarul Municipiului Baia Mare

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.