“Zi de zi alături de tine”: Implicarea societatii VITAL la actiunea de ecologizare a barajului Stramtori Firiza

“Zi de zi alături de tine”: Implicarea societatii VITAL la actiunea de ecologizare a barajului Stramtori Firiza

Desfășurată în 1 aprilie 2017, la inițiativa și sub coordonarea Gărzii Ecologice Baia Mare, acțiunea de ecologizare a malurilor lacului de acumulare Strâmtori Firiza a avut o susținere substanțială din partea unor entități implicate în astfel de activități, un aport deosebit aducându-și și angajații S.C. VITAL S.A., prin sprijin logistic cât și prezența voluntară a 30 agajați la acțiunea propriu zisă.

Cu acest prilej a fost adunat gunoi menajer constând îndeobște în peturi și materiale textile, care a fost colectat în 20 de saci.

Participarea reprezentanților S.C. VITAL S.A. la acțiuni care vizează protecția mediului (nu am lipsit de la evenimentele ”Let`s do it”, zilele Mondiale ale Mediului și Apei, a Calității și Monitorizării Apei, etc) nu este întâmplătoare. Prin profilul activității, politicile de mediu promovate de societate cât și prin atașamentul sincer față de mediu, VITAL a dat încă o data dovada implicării ei în viața cetății, fiind o prezență activă și constantă și în acest domeniu, logo-ul nostru “Zi de zi alături de tine”  ilustrând cu elocvență acest aspect.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.