Zi istorică pentru orașul Ulmeni : S-a semnat contractul podului peste Someș, la Ulmeni, finanțat de MDRAP

Joi, 30 octombrie2014 a avut loc o ședință de Consiliu Local în Ulmeni, ședință festivă am putea spune, în cadrul căreia s-a semnat contractul de finanțare al podului peste Someș, la Ulmeni. Edilul orașului Ulmeni, Lucian Morar, a fost atât de încărcat de emoție, încât abia și-a găsit cuvintele pentru a oferi o declarație presei despre acest moment istoric, care a marcat nu doar comunitatea pe care o păstorește, ci care va aduce un plus de bine și locuitorilor din zona Codrului și a Chioarului. ”Azi avem alocată o primă sumă care ne asigură finanțarea proiectului tehnic și organizarea de șantier. Urmează, în câteva zile, licitația, care sper eu să decurgă foarte bine și să nu fie întârzieri, pentru ca, în 15 noiembrie să putem da ordinul de începere al lucrărilor.

Avem contractul efectiv prin care Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) se angajează să finanțeze această lucrare pe OUG 28. Momentul acesta este cel mai important din activitatea mea de primar aflat la al doilea mandat – din 2008 și până azi – fiindcă am avut onoarea, bucuria, de a fi cel care semnează aceste documente atât de importante în numele locuitorilor din Ulmeni, din Codru și Chioar, care așteaptă de zeci de ani acest pod. Iar dacă mă gândesc la miile de oameni care au visat să vadă acest proiect devenit realitate și azi nu mai sunt printre noi, mă apucă nostalgia.

Trăiesc însă o imensă bucurie pentru toți cei care suntem, care locuim în această zonă, pentru toți care am avut credința că, la un moment dat, speranțele noastre se vor adeveri. Nu-mi găsesc cuvintele pentru a explica tot ceea ce simt acum, sunt copleșit de emoție, dar realizez și ce responsabilitate imensă implică acest proiect. Administrația locală din Ulmeni gestionează ducerea la bun sfârșit a acestui pod, iar acest lucru ne obligă să fim atenți, vigilenți și să lucrăm cât mai profesionist”, a declarat primarul din Ulmeni, Lucian Morar.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.