Ziua Educației sărbătorită prin activități alternative de elevii Școlii Generale ”I.L. Caragiale” Baia Mare

scoala caragialeZiua Educației sărbătorită prin activități alternative de elevii Școlii Generale ”I.L. Caragiale” Baia Mare

 Luni, 5 octombrie 2015, elevii claselor a VII-a B și a VIII-a B de la Școala ”I.L. Caragiale” din Baia Mare au sărbătorit ”Ziua Educației” prin activități alternative. Astfel, diriginta clasei a VII-a B, Cristina Hogye, împreună cu diriginta clasei a VIII-a B, Felicia Bodea, au decis să meargă cu elevii la Palatul Copiilor din Baia Mare, pentru a vedea care sunt metodele alternative de educație și cum își pot petrece elevii timpul liber, în mod educativ, după orele de școală.

scoala caragiale2”Elevii celor două clase au fost extrem de încântați de ceea ce au văzut la cele trei ateliere specifice vârstei lor, la care au participat la Palatul Copiilor din Baia Mare. Le mulțumim gazdelor noastre, care ne-au prezentat tot ce este nou la Clubul Copiilor și care s-au ocupat de noi admirabil. A fost o ieșire benefică tuturor, iar astfel de mini-excursii pe care le facem cu elevii noștri, pentru a aplica alte forme ale educației, sunt bine-venite pentru fiecare dintre noi”, a explicat Felicia Bodea, diriginte al clasei a VIII-a B din Școala ”I.L. Caragiale” Baia Mare.

În calitate de purtător de cuvânt al unității școlare, prof. Felicia Bodea a subliniat faptul că, sub stricta coordonare a directorului unității școlare, Radu Bogoviț și a directorului adjunct, Eugenia Pampa, toate clasele din Școala ”I.L. Caragiale” din Baia Mare au sărbătorit ”Ziua Educației” prin diverse manifestări dedicate acestui moment atât de scoala caragiale4important, alături de învățătorii sau diriginții de la clase.

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.