Ziua Internationala a Tangoului -11 decembrie, ora 19:00 la VIVO Baia Mare

În data de 11 decembrie (miercuri) 2019, ora 19:00 la VIVO Baia Mare, et II elevii claselor de bilingv spaniola de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Baia Mare vor exersa cunoștințele lor de limba spaniola și engleza alături de un cuplu de instructori de dans din Buenos Aires – Nando Aracena și Miriam Skotland în cadrul proiectului „Tango-ul argentinian – pod intre generații”.

Proiectul își propune sa aducă împreuna părinți și adolescenți pentru a face ceva inedit: timp de o oră elevii și părinții lor vor învăța alături de Nando și Miriam primii pași de dans deoarece 11 decembrie este ZIUA INTERNATIONALA A TANGOULUI.

În cadrul activității dorim sa accentuam partea culturala și cea de socializare a acestui dans, provocând părinții și adolescenții lor la un dialog pe ritmurile muzicii.

Tangoul argentinian, a fost inclus în patrimoniul mondial imaterial al UNESCO în 29 septembrie 2009. Acest dans s-a născut în orașele Buenos Aires si Montevideo, în regiunea Rio de la Plata. Tango-ul de azi s-a adaptat la evoluția lumii de-a lungul timpului și de aceea reușește sa adune în jurul sau iubitori de muzica buna, mișcare și veselie.

Menționez de asemenea ca Nando Aracena și Miriam Skotland vor sta în Baia Mare pana luni 16 decembrie și pot fi contactați pentru orice informații la nr tel 0731341677.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.