ZIUA MĂRȚIȘORULUI

Consiliul Județean Maramureș prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș vă invită la un eveniment cultural-artistic dedicat începutului de primăvară.

Spectacolul intitulat ”Ziua Mărțișorului” face parte din  protocolul de înfrățire a Școlii Populare de Artă Baia Mare  cu Școala de Arte Satu Mare și vă oferă muzică live, dans și bineînțeles, multă bună dispoziție, momentele artistice fiind susținute și coordonate de elevii, respectiv profesorii celor două instituții.

Așadar, vă așteptăm miercuri, 2 martie 2022, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, începând cu ora 17:00. Spectacolul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție în vigoare. Informații suplimentare legate de eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a Școlii Populare de Artă din Baia Mare.

Pentru a asigura o mai mare vizibilitate a acestui eveniment cultural, organizatorii vor asigura transmisiunea live și vă invită să-l urmăriți la adresa: https://ro-ro.facebook.com/scoalapopularadeartaliviuborlan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.