ZIUA PORŢILOR DESCHIDE

Vă invităm la ziua noastră! Anul acesta aniversăm 195 de ani de atestare documentară! Și pentru că vrem să sărbătorim împreună cu voi, cei în slujba cărora suntem, vă propunem ca joi, 23 martie, între orele 09.00 – 12.00, să fiţi alături de noi pe platoul din Piaţa Revoluţiei, din municipiul Baia Mare.

A devenit o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători. Astfel că, una dintre activităţile de interes pentru public este ,,Ziua Porţilor Deschise”. Poliţiştii maramureşeni de la structurile de prevenire, proximitate, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, ordine publică, se vor afla joi pe platoul din Piaţa Revoluţiei şi vă vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor.

Veţi putea urca în autospeciala poliţiei rutiere şi pentru că ştim ce important e Facebook-ul pentru voi, veţi putea face selfi-uri pe motocicleta care va fi expusă. În plus, vă vom spune câteva secrete, cum e cu radarul, cu aparatul etilotest, cu prelevarea urmelor, cu portretul robot, etc. Vă veţi putea lua amprenta şi o veţi putea duce acasă. Veţi putea vedea îndeaproape echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale şi veţi putea asista la exerciţii de dresaj canin. Pentru toate acestea precum şi pentru alte surprize, vă recomandăm să nu lipsiţi!

În speranța că v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm alături de noi!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.