Zodii care au şefia în sânge: semnul zodiacal sub care s-au născut cei mai mulţi şefi de guverne

zodiac2Zodii care au şefia în sânge. Într-o anumită măsură, destinul unei naţiuni este guvernat de stele, consideră astrologii. O analiză realizată anul acesta arată care este semnul zodiacal sub care s-au născut cei mai mulţi şefi de guverne, dintr-un total de aproape 190 de ţări analizate, printre care se numără şi prim-ministrul român Victor Ponta.

Zodii care au şefia în sânge: 11,8% din şefii de guverne ai lumii sunt Scorpioni 

Analiza realizată de Dadaviz.com arată că cei mai mulţi şefi de guverne s-au născut în zodia Scorpionului, considerată una dintre cele mai complexe şi mai puternice semne ale zodiacului. Mai exact, 22 de lideri din cei aproape 190 luaţi în calcul sunt născuţi între 23 octombrie şi 21 noiembrie, adică aproape 12% din totalul liderilor incluşi în analiză.

Zodii care au şefia în sânge. Fecioarele, la coada clasamentului 

La polul opus, conducătorii de guverne născuţi în zondia Fecioarei, cum este şi cazul actualului prim-ministru al României, Victor Ponta, sunt la coada clasamentului cu numai 12 nominalizaţi. Fostul preşedinte Traian Băsescu este născut în zodia Scorpionului, la fel şi Emil Constantinescu. Actual preşedinte al României, Klaus Iohannis, este în zodia Gemeni.

zodiac1Zodia Leului ocupă locul secund, cu 18 lideri, la fel şi Săgetătorul, tot cu 18 lideri, în timp ce pe locul patru se situează zodia Gemeni, cu 17 şefi de guvern, urmată de Rac, graţie celor 16 persoane bifate. Berbecul şi Peştii sunt pe locul şase, cu câte 15 şefi de stat, iar pe locul opt se situează Vărsătorul şi Capricornul cu câte 14 lideri. Taurii şi Balanţele sunt pe locul 10, cu 13 nominalizări. Fecioarele se situează pe ultimul loc, cu cele 12 nume menţionate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.