Zodii în care poţi avea încredere: nativii pe care te poţi baza

zodiePrintre acele zodii în care poţi avea încredere se numără Săgetătorii, Peştii, Balanţele, dar şi Capricornii. De altfel, astrele s-au aliniat în aşa fel încât unii nativi se pricep foarte bine la a păstra confidenţele, în timp ce altora le place bârfa şi dezvăluie secretele prietenilor fără să se gândească la consecinţe.

Zodii în care poţi avea încredere: Fecioara nu rezistă la ameninţări

Fecioarele pot păstra un secret până la moarte, dar dacă vreodată se vor simţi ameninţate, vor fi tentate să îşi dea drumul la gură. Altfel, sunt foarte bune ascultătoare şi sunt de încredere.

Zodii în care poţi avea încredere: Săgetător

Săgetătorul se pricepe de minune la păstrat secrete. Chiar dacă reacţionează impulsiv la nervi, gura acestui nativ este pecetluită, iar devotamentul lui faţă de prieteni îl transformă într-un tovarăş de nădejde.

Zodii în care poţi avea încredere: Balanţa este cel mai bun sfătuitor

Balanţele sunt foarte bune la a ţine un secret, iar spiritul lor analitic, capacitatea de a cântări lucrurile îi face pe aceşti nativi sfătuitori de seamă.

Zodii în care poţi avea încredere: Capricorn

Capricornul poate fi un confident de nădejde, pe viaţă, iar capacitatea sa de a se transpune în situaţiile celorlalţi îl ajută să dea cele mai bune sfaturi.

Zodii în care poţi avea încredere: Berbecul, periculos când se enervează

Berbecul se pricepe la păstrat confidenţe, însă uneori, când este sub presiune, poate răbufni din cauza firii sale temperamentale, la fel ca nativii Fecioară.

Zodii în care poţi avea încredere: Peşti

Peştii sunt foarte deschişi şi empatici. Pot asculta zile întregi poveştile altora, plângând şi râzând odată cu cel care-şi istoriseşte sorţile. Pentru că sunt persoane sufletiste, nu s-ar folosi niciodată de informaţii confidenţiale pentru a-i răni pe ceilalţi.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.