10 gadgeturi de care ai avut întotdeauna nevoie, dar nu ştiai că există

Dreamfarm_ScizzaO echipă de tineri antreprenori din Brisbane, Australia, numită Dreamfarm, şi-a dedicat întreaga activitate realizând lucruri la care ai visat mereu, dar care nu au fost inventate până acum.

La prima vedere, invenţiile par chiar simple, dar sunt capabile să rezolve problemele minore de zi cu zi, pe care le întâmpinăm la tot pasul. Spre exemplu, o foarfecă pentru pizza este mult mai practică decât cuţitele convenţionale.

Premisa de la care a plecat grupul de tineri este: „Dacă iubeşti lucruri care rezolvă o problemă, ai venit unde trebuia. Doar asta facem!”, se arată pe website-ul companiei.

Iată o serie de produse geniale, pe care le vei îndrăgi cu siguranţă şi de care cel mai probabil ai nevoie în gospodăria ta sau la locul de muncă.

JOT – Doar agaţă aici – este o ventuză care se lipeşte de orice suprafaţă şi de care poţi prinde obiecte mici, precum chei sau pixuri, pe care de cele mai multe ori obişnuieşti să le pierzi.

Dreamfarm_Jot

MEMBO – Aminteşte-ţi să faci asta – Este un dispozitiv pe care îl poţi folosi pentru ca toată lumea să ştie că un anumit lucru, precum hrănitul peştilor, a fost deja realizat.

Dreamfarm_Membo

TEAFU – Este un cleşte din silicon pe care îl poţi folosi pentru a stoarce pliculeţele de ceai mai repede, lucru ce te ajută nu doar să îţi savurezi mai repede ceaiul, ci să nu mai laşi nicio picătură de ceai pe masă.

Dreamfarm_Teafu

TEMJI – Acest gadget este ideal pentru persoanele care nu reuşesc niciodată să regleze temperatura apei când fac duş. Vorbim despre un dispozitiv care îţi reglează instant temperatura perfectă la duş.

Dreamfarm_Temji

TAPI – Produsul este ideal pentru robinetele care mai degrabă împrăştie apa, decât să o livreze uniform. Decât să investeşti într-o baterie scumpă pentru baie, tot ce trebuie să faci este să achiziţionezi un dispozitiv din silicon care direcţionează apă.

Dreamfarm_Tapi

SPINK – De câte ori nu ţi s-a întâmplat să verşi cafeaua pe birou, pe acte sau chiar pe tastatura laptopului? Din neatenţie şi grabă, astfel de incidente neplăcute au loc din ce în ce mai des. Echipa Dreamfarm a găsit o soluţie şi pentru astfel de momente, realizând un dispozitiv în care să îţi aşezi paharul de cafea şi să nu îţi mai faci griji că îl vei vărsa.

Vezi mai multe gadgeturi pe noobz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.