10 Mai – Ziua Regalității și Ziua Independenței!

Astăzi, când Biserica Ortodoxă cinstește Izvorul Tămăduirii celebrăm Ziua Regalității și Ziua Independenței. Este un moment în care ne aducem aminte cu respect și recunoștință de trecutul nostru glorios și de sacrificiile făcute de înaintașii noștri pentru libertate și suveranitate.

Monarhia a avut un rol crucial în istoria noastră, fiind un pilon al stabilității și unității naționale. În timpul domniei regale, România a cunoscut perioade de prosperitate și dezvoltare, iar familia regală a fost mereu un simbol al demnității și înțelepciunii. În același timp, Ziua Independenței ne reamintește de lupta eroică a strămoșilor noștri pentru dreptul la autodeterminare și independență. Cu curaj și hotărâre, ei au ridicat steagul libertății și au pus bazele unei Românii suverane și democratice.

Astăzi, ca urmași ai acestor viteji luptători suntem datori să apreciem moștenirea noastră istorică și să ne angajăm în construirea unei Românii mai puternice și mai unite. Să cultivăm spiritul de comunitate și solidaritate, să promovăm valorile democrației și drepturile fundamentale ale omului.
Această zi ne amintește că suntem o națiune puternică și determinată să facem față oricăror provocări. Să celebrăm cu mândrie și recunoștință trecutul nostru glorios și să ne îndreptăm cu încredere spre un viitor luminos, plin de realizări!

Comandat de PSD Maramureș, Cod mandatar financiar: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.