Dacă pertenerul tău face asta în timpul sexului, înseamnă că ești bună la pat

Poate la un moment dat te-ai întrebat dacă ești sau nu ești bună la pat. Dacă eviți să îți întrebi partenerul de cuplu, atunci poți fii atentă la anumite semne care îți vor spune dacă faci ceea ce trebuie în dormitor sau nu.

Dacă pertenerul tău face asta în timpul sexului, înseamnă că eși bună la pat

1. Vrea să încercați poziții sexuale noi. Dacă el consideră că ești bună la pat, atunci cu siguranță va încerca să te surprindă. Astfel, va dori să încercați poziții noi, pentru a-ți arăta că și el poate fi inventiv și te poate aduce pe culmile plăcerii, așa cum faci și tu pentru el.

2. Vrea să fie mereu cu tine. Chiar și în timpul zilei. Dacă te consideră bună la pat, atunci cu siguranță îi va fi greu să stea departe de tine. În timpul zilei îți va da de înțeles că te vrea și că îi face plăcere să facă sex cu tine.

3. După sex, îți spune că ai fost grozavă. Se pare că bărbații nu spun aceste lucruri doar pentru a te face să te simți mai bine, sau de dragul de a spune ceva. Dacă îți spun că te descurci de minune în pat, atunci așa este.

4. În timpul sexului își încleștează mâinile și picioarele. Acesta este un semn că îi place ceea ce faci și trebuie să continui asta. Este o dovadă fizică a faptului că este în extaz.

5. Vrea să faceți din nou sex. Dacă după ce tocmai ați făcut sex, își dorește să o luați de la capăt, este un semn că îi place să fie cu tine. Deci nu trebuie să îți faci griji.

Dacă vrei să afli dacă ești bună la pat, atunci tot ce trebuie să faci este să fii atentă la anumite semne care îți vor oferi răspunsul.

Sursa: teotrandafir.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.