12 familii au masa de Paşte mai bogată prin implicarea OFSD Baia Mare

ofsd1Organizaţia Femeilor Social-Democrate (OFSD) Baia Mare, condusă de preşedintele Gabriela Hofer, continuă şirul acţiunilor caritabile şi, în spiritul sfintelor Sărbători de Paşte, au oferit pachete cu alimente unui număr de 12 familii din municipiul nostru. Familiile au fost selectate după o analiză atentă, iar una dintre criterii a fost existenţa copiilor, pachetul adresându-li-se în egală măsură şi celor mici.

Înmânarea produselor a avut loc joi, 9 aprilie 2015, la ora 12.00, la sediul PSD Maramureş. „Suntem în Săptămâna Patimilor şi trebuie să fim mai buni. Această acţiune de a dărui din ceea ce avem şi celor mai greu încercaţi de soartă nu este singulară, având, de-a lungul timpului, diverse evenimente similare. De Paşte, însă, la fel ca şi de Crăciun, încercăm să aducem un dram de bucurie familiilor cu o condiţie materială precară, iar cadoul nostru este oferit din inimă, fiecărui beneficiar. Zâmbetele care apar pe chipurile celor ce-i ajutăm reprezintă cea mai mare bucurie şi mulţumire pentru noi, femeile social-democrate din Baia Mare”, a declarat Gabriela Hofer, preşedintele OFSD şi viceprimar al municipiului.

Amintim faptul că, înafara cadourilor care le oferă cu ocazia celor două mari sărbători creştine, Organizaţia Femeilor Social Democrate din Baia Mare a organizat, în repetate rânduri, pentru copiii care provin din familii cu o situaţie financiară dificilă, excursii la Jibou sau în Maramureşul istoric. Aceste deplasări care implică şi cadre didactice supraveghetoare au loc, în general, în jurul datei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.