120 kg cereale furajere şi 730 pachete cu ţigări, confiscate de poliţişti

 În cadrul activităţilor desfăşurate în sistem integrat pentru combaterea actelor de contrabandă şi evaziune fiscală cu tutun şi alte produse accizabile, poliţiştii de investigare a fraudelor împreună cu poliţişti rutieri şi de la Poliţia Transporturi, au reuşit ieri, 4 septembrie, confiscarea a 120 kg cereale concentrate furajere şi a 730 pachete cu ţigări netimbrate.

În urma unui filtru rutier instituit la Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 120 kg cereale concentrate furajere, fără a deţine documente de provenienţă. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor legale în domeniu iar cerealele şi autoutilitara folosită la transport – în valoare de 7500 de euro, au fost confiscate şi indisponibilizate la sediul poliţiei municipiului Sighetu Marmaţiei.

Poliţiştii Biroului Transporturi au depistat, în trenul personal care circulă pe relaţia Baia Mare – Jibou, o femeie în vârstă de 39 de ani din Cehu Silvaniei, judeţul Sălaj, care avea asupra sa o sacoşă cu 200 de pachete cu ţigări de contrabandă, de provenienţă Ucraina. În cauză s-a dispus începerea urmăriri penale pentru infracţiunea de deţinere de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub regim vamal.

Alte 530 pachete cu ţigări au fost confiscate de poliţişti de la persoane fizice şi juridice care le deţineau în vederea comercializării la Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Culcea, Coroieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.