120 MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII PUSE ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI ÎN 2018

Poliţiştii Biroului Urmăriri împreună cu cei specializaţi în supravegheri judiciare au acţionat şi ieri pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii şi punerea în aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate, emise de instanţă. Astfel, un tânăr de 28 de ani, din Baia Mare, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii a fost depistat şi depus după gratii. Tânărul a fost condamnat la 1 an şi 9 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Un alt mandat de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare tot ieri de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei. Aceştia au identificat şi încarcerat un bărbat de 47 de ani, condamnat la 2 ani şi 6 luni detenţie pentru comiterea infracţiunii de tentativă la viol.

În cursul anului trecut, poliţiştii maramureşeni au pus în aplicare 120 de mandate de executare a pedepsei închisorii. Persoanele care şi-au pierdut libertatea după ce instanţa a emis pe numele lor mandate de executare a pedepsei închisorii au fost depuse după gratii în vederea executării pedepselor.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.