13 permise reținute de polițiștii rutieri maramureșeni. Cu ce viteză rulau 3 din șoferii opriți de poliție?

La data de 17.04.2022, Serviciul Rutier Maramureș a organizat o acțiune de amploare pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză pe DN 1C (Valea Chioarului-Baia Mare-Seini), DN 18B (Baia Mare-Cernești), DN 18 (Rona de Sus-Moisei) ocazie cu care au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.130 lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au dispus reținerea a 13 permise de conducere.

În trei cazuri conducătorii auto au depășit cu mai mult de 70 km/h viteza maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulau, aceștia primind dovada înlocuitoare a permisului de conducere fără drept de circulație, respectiv amendă cuprinsă între 1.305 lei și 2.900 lei, fiindu-le suspendata exercitarea dreptului de a conduce pe 120 de zile.

Este cazul unui conducător auto care a fost înregistrat de aparatul radar pe DN 18 B între localitățile Rușor și Cernești cu viteza de 162 km/h iar un altul pe DN 1C în localitatea Satulung cu viteza de 147 km/h.

Într-un alt caz, un conducător auto a fost depistat pe DN 1C în localitatea Recea cu viteza de 127 km/h în timp ce efectua o depășire neregulamentară, acestuia fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe 180 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.