14 ANI DE ACTIVITATE PENTRU ASOCIAŢIA ESPERANDO

esperando5 februarie, este o zi foarte importantă pentru Asociaţia Esperando, este data la care aceasta a fost înfiinţată de către părinţii unor copii cu dizabilităţi.

Acum, în 2015, se împlinesc 14 ani de când aceasta este în serviciul persoanelor cu nevoi speciale din Maramureş şi nu numai.

În tot acest timp, nenumărate persoane cu nevoi speciale, dar şi membrii familiilor acestora i-au trecut pragul, pentru a beneficia de serviciile acesteia.

Aici, ei au găsit sprijinul specialiştilor care s-au implicat 100% în recuperarea celor care le-au solicitat ajutorul, iar prin şedinţele de terapie au reuşit să facă progrese semnificative.

Tot aici, au avut parte şi de nenumărate activităţi care le-au adus zâmbetul pe buze şi bucurie în suflet. Au fost nenumărtate lucruri pe care le-au făcut pentru prima dată în viaţa lor, şi asta s-a întâmplat la Esperando, tocmai pentru că specialiştii de aici au dorit să le ofere şansa de a se bucura de lucrurile pe care cei de vârsta lor le fac în mod normal.

Sunt 14 ani, în care s-a lucrat pentru a îndeplini misiunea Asociaţiei, şi anume, aceea de a face viaţa personelor cu dizabilităţi mai frumoasă.

Tocmai de aceea, pentru tot ceea ce înseamnă Esperando, ziua de 5 februarie, nu poate să treacă neobservată nici în acest an.

Aşa că, în Centrul de Zi de Recuperare Esperando, începând cu ora 11:00, va fi mare petrecere.

Copiii, tinerii şi adulţii cu nevoi speciale, alături de câţiva prieteni de la Şcoala de Modeling Lorand Coza, vor da o petrecere de la care nu vor lipsi muzica, distracţia, dansul şi bineînţeles tortul.

 

La mulţi ani Asociaţia Esperando!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.