15 ani de existență, 15 ani de performanță

 

conferinta de presa 1Prodance 2000 Baia Mare celebrează la acest final de săptămână 15 ani de existență. Un concurs cu peste 200 de perechi înscrise în competiție, incendiare show-uri de dans, seminarii atractive, o lansare de revistă aniversară și o petrecere la ceas de seară – acestea sunt ingredientele pe care familia Prodance mizează pentru a face sărbătoarea una de neuitat.

 15 ani sunt cu atât mai demni de punctat atunci când au însemnat peste o mie de finale și peste 600 de medalii, sute de perechi legitimate la federația de profil, sute de copii și adulți inițiați în fascinanta lume a dansului sportiv, sute de miri îndrumați pentru importantul prim dans în calitate de familie.

”După 15 ani putem spune că Prodance este un proiect reușit, dat fiind că atât copiii, cât și adulții care urmează cursurile de dans la școala noastră – atât ca și performanță, precum și ca hobby – găsesc toți produsele potrivite pentru ei. Cei 15 ani înseamnă competiții naționale și internaționale organizate aici, în Baia Mare, competiții cu prilejul cărora inclusiv trei perechi campioane mondiale au fost prezente. Mai înseamnă cei 15 ani perechi băimărene care au devenit campioane naționale nu numai în România, dar și în alte țări”, a încercat o sinteză Lorand Ilyes, președinte executiv al Prodance 2000 Baia Mare.

”Sunt mulți 15 ani. Cel mai de preț lucru pe care am reușit să îl obținem a fost o echipă extrem de unită. Pentru că noi suntem familia Prodance. Cei 15 ani de activitate au fost unii foarte buni și sperăm așa să fie și pe mai departe!”, a declarat Carmn Sînă, antrenor și psiholog în cadrul clubului.

Parte dintre cele mai frumoase povești și cele mai proeminente personaje ale școlii de dans în acești primi 15 ani de existență se regăsesc în paginile numărului aniversar al revistei Prodance 2000, număr care va fi lansat în cadrul competiției de dans ajunsă în acest an la a opta ediție. ”Un rezumat al acestor primi 15 ani încărcați de rezultate importante se află în numărul aniversar al revistei Prodance 2000, o revistă care a ieșit așa cum ne doream atât ca și conținut, cât și ca aspect”, a menționat președintele executiv al clubului băimărean.

Pe coperta numărului aniversar se află perechea formată din Bogdan Suciu și Carina Breban, care dansează împreună de circa trei ani și care reprezintă în prezent unul dintre cele mai promițătoare cupluri de la școala băimăreană de dans. Finaliști la Campionatul Național al României în 2014, cei doi vor prezenta în cadrul Cupei Prodance un show de zile mari și se pregătesc să revină în finale de campionate naționale, țintind medalii.

 Și chiar dacă la aniversări este vorba mai ales despre trecut, Prodance 2000 apreciază pașii făcuți în cei 15 ani, dar privește insistent spre viitor, familia clubului băimărean fiind pregătită pentru noile provocări care vor veni, obișnuiți fiind – cei de la Prodance 2000 – să își depășească mereu limitele, să iasă tot timpul din zonele calde de comfort, încercând în permanență să facă mai mult și mai bine.

“Am încercat cu prilejul acestei sărbători să adunăm sub aceeași umbrelă cât mai multe genuri de dans, pentru că asta dorim să facem de acum înainte, să nu ne mai referim strict doar la dansul sportiv”, a declarat Lorand Ilyes, concluzionând: “Privim cu optimism spre viitor, iar revista pe care o lansăm acum face parte din acest viitor. Ne dorim periodic să venim în fața dumneavoastră cu o revistă în care să prezentăm cele mai importante rezultate obținute și membrii familiei Prodance”.

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.