15 ani de la debutul trupei Spitalul De Urgenta

La 15 ani de la debut, trupa Spitalul De Urgenta sarbatoreste in stil mare, strigand „Traiasca Berea!” Hit-ul anului 2000 este prima piesa din suita celor 15 cu care trupa a facut istorie de-a lungul carierei, piese care se vor regasi pe albumul cu titlu omonim, intr-o forma cu totul inedita – reorchestrate, fiecare fiind in colaborare cu artisti/trupe de top din Romania.

Pentru noua versiune „Traiasca Berea!”, surpriza o constituie mix-ul de stiluri abordate – etno-rock cu sound-urile fusion, specifice trupei Zuralia. The Zuralia Orchestra, înfiinţată în 2011, este compusa din muzicieni experimentaţi, recunoscuţi atât pe plan local cât şi pe plan international, care combină trompetele cu tuba, toba, darbuka, acordeonul, reusind o  fuziune originala intre  folclorul românesc şi muzica autentică gipsy, alaturi de influente din zona muzicii jazz, reggae, latino sau orientale.

Produs si regizat de Rock House Events, videoclipul s-a filmat la Beraria H, in timp record – in doar 4 ore (intre 2 si 6 am), timp in care s-au consumat 100 de halbe de bere. „Vorbim despre un clip de atmosfera, in care distractia este cuvantul de ordine. Este prima colaborare cu Zuralia, urmand sa-i mai invitam pe alte doua piese de pe albumul Best Of..”, declara liderul trupei, Dan Helciug.

„Tratament” fun-pop-rock

 Spitalul de Urgenta & Zuralia Orchestra – Traiasca Berea #15urgenta
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.