15 infracţiuni rutiere constatate de poliţişti la finalul săptămânii trecute

radar-politieLa finalul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri au constatat 15 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost aplicate 135 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 40 000 de lei, au fost reţinute 14 permise de conducere şi au fost confiscate 280 pachete cu ţigări de contrabandă .

În perioada 16 – 18 octombrie a.c., poliţiştii au fost prezenţi în trafic pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea celor care încalcă normele rutiere în vigoare. În timpul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 15 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, cele mai multe fiind conducerea fără permis, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 135 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru depăşirea limitei legale de viteză şi neacordarea de prioritate pietonilor.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 40 555 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere şi au retras, pentru nereguli tehnice, patru certificate de înmatriculare.

Pe raza localităţilor Suciu de Sus şi Vişeu de Sus, poliţiştii au depistat în trafic două persoane care transportau cu autoturismele 280 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările au fost confiscate iar cei doi bărbaţi, din Suciu de Sus şi din Crasna Vişeului, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.