Este uimitor ce s-a gasit in urechea acestora oameni. Te vor trece fiori!

Desi sunt cazuri destul de rare, in urechea oamenilor pot ajunge creaturi pe care nu si le-ar dori nimeni. Cele mai multe dintre “invazii” se petrec in timpul somnului, insa sunt si situatii exceptionale.

Iata 6 oameni care s-au trezit cu paraziti in ureche. Te vor trece fiori cand vei vedea ce s-a gasit.

1. Hendrik Helmer

In 2014, Hendrik Helmer, din Darwin, Australia, s-a trezit cu dureri severe in urechea dreapta. Banuind ca i-a intrat o insecta, a incercat sa o traga cu aspiratorul. N-a reusit si s-a gandit sa o inece, turnandu-si apa in ureche. Din nefericire, aceste “trucuri” n-au facut decat sa irite si mai mult insecta care i-a cauzat si mai multa durere. In cele din urma, barbatul a ajuns la spitalul de urgenta, de unde medicii i-au scos un gandac de bucatarie de 2 cm.

2. Radhika Mandloi

Radhika Mandloi, de numai 4 ani, s-a plans de dureri intense in ureche si a fost dusa la spital, in 2016. Dr. Raj Kumar Mundra i-a scos din ureche nu mai putin de 80 de larve. Operatia a durat 90 de minute. Potrivit medicului, cauza ar fi fost conditiile improprii de igiena care ar fi “convins” musca sa depuna ouale in urechea sa. Daca nu i-ar fi fost indepartate, larvele i-ar fi consumat creierul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.