Cutremurător! Care este ultima dorinţă a Denisei Manelista!

De mai bine de trei luni, Denisa Manelista se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat! Cantareata a incercat tot ce-i omeneste posibil pentru a se vindeca, dar nimic nu a functionat! Artisata a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de renume din Romania, a optat, la un moment dat, si pentru tratamentele naturiste ale unui „vraci”, insa nimic nu i-a facut bine, dimpotriva, situatia a devenit din ce in ce mai grava! Mai mult, daca ar fi sa ne luam dupa ultimele informatii venite din preajma ei, se pare ca starea de sanatate a vedetei este din ce in ce mai precara, iar doctorii sunt rezervati in a da verdicte.

Din acest motiv, Denisa a si ajuns la capatul puterilor! Manelista se hraneste doar cu ajutorul perfuziilor, a slabit ingrozitor si nu se mai deplaseaza pe propriile picioare, ci dusa pe brate de persoane din persoane din familie, care sustin ca practic nu mai sunt multe lucruri de facut din punct de vedere medical! Se asteapta doar o minune de la Dumnezeu…

Constienta ca situatia este grava, cantareata i-a impartasit mamei sale si o ultima dorinta, aceea de a pleca la Stefanesti, in casa in care a copilarit!

„Fata este foarte bolnava si nu vrea decat sa stea linistita, departe de tot! Simte ca nu mai poate sa lupte. De aceea, a avut o discutie cu familia si i-a rugat pe toti sa o duca la tatal ei, la tara. A fost ca o rugaminte, sa se intoarca in locul in care ani de zile a fost fericita. Este ultima ei dorinta „, au dezvaluit persoane din preajma cantaretei.

Sursa: rtv.net

1 COMENTARIU

  1. DENISA iti plang durerea si se roaga pentru tine si oameni care nu te cunosc prea mult …d-zeu sa faca minunea minunilor sa fii vindecata , noi te iubim si fim cu sufletul alaturi de tine…..TE IUBIM ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.