164 de grame cannabis depistate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş și procurorii D.I.I.C.O.T

cannabisPoliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Maramureș şi procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat în trafic un bărbat care deţinea în vederea comercializării 24 plicuri de cannabis.

La data de 23 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş și procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Maramureş au desfășurat o acțiune pentru combaterea traficului de droguri.

Astfel, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau doi bărbați din Baia Mare. În urma percheziției efectuate asupra autoturismului, au fost descoperite şi ridicate 24 de plicuri de cannabis.

Din cercetări a reieșit că unul dintre cei doi bărbați, de 32 de ani, din Baia Mare, ar fi introdus cannabis în ţară, în luna februarie a.c., cu intenţia de a-l comercializa la diferite persoane, dar şi pentru consum propriu.

În urma acţiunii, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării aproximativ 164 de grame cannabis.

La activitate au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureş, precum şi un echipaj canin al Direcţiei Regionale a Vămii Cluj Napoca.

Cercetările sunt continuate  sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul drogurilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.