18 maramureșeni au rămas fără permis în week-end. Care a fost cauza și ce alte sancțiuni au aplicat polițiștii de la brigada rutieră?

Sâmbătă, 19 februarie, având în vedere evenimentele rutiere cu consecinţe grave produse în ultima perioadă, precum și faptul că viteza, sub cele două forme excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, constituie principala cauză generatoare de accidente grave la nivel județean, pentru combaterea acesteia, polițiștii maramureșeni cu atribuții rutiere,au continuat acțiunile rutiere pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.N. 1 C Baia Mare-Seini, Baia Mare-Buciumi, pe D.N. 18 Vadu Izei – Mara, pe raza municipiului Sighetu Marmației-D.N. 18 Giulești, D.J. 186 Vadu Izei-Bârsana, precum și pe alte artere principale din județ.    

         În cadrul acțiunii, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Sighetu Marmației, Poliției Orașului Dragomirești, Secției 2 Bogdan Vodă și cei din cadrul Poliției Orașului Șomcuta Mare, au verificat 216 autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 130 de sancțiuni contravenţionale, din care 78 pentru depășirea vitezei legale. 

         Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de peste 73.000 de lei.

         Totodată, ca măsură complementară s-a dispus reținerea a 18 permise de conducere și a trei certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.