IMAGINI DRAMĂ CUMPLITĂ pentru o FAMILIE: UN TATĂ și-a ucis fiul , un elev eminent. Un adolescent a murit pe loc, alţi doi pasageri răniţi grav

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar doi adulţi au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit o ţeavă de gaz, în Alba, peste 2.000 de persoane rămânând fără gaz.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar doi adulţi au fost răniţ, după ce o maşină a lovit o ţeavă de gaz. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un tânăr de 16 ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se afla a ieşit în afara părţii carosabile din cauza că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

„Autoturismul a rupt o ţeavă, iar patru sate din judeţul Alba: Ciumbrud, Sâncrai, Leorinţ şi Rădeşti au rămas fără gaz. Adolescentul a murit, iar alţi doi adulţi au fost răniţi fiind transportaţi la spital”, potrivit Poliţiei Alba.

Cosmin-Eusebiu Raț a murit într-un accident între Ciumbrud şi Aiud, care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Adolescentul, în vârstă de 16 ani, era elev fruntaș în clasa a X-a la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia și era președinte la Consiliului Elevilor. Tatăl tânărului a scăpat cu viață, însă a ajuns rănit la spital.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.