Al III-lea Război Mondial VA ÎNCEPE ÎN CURÂND! Teribila profeţie despre Coreea de Nord, SUA şi RĂZBOIUL NUCLEAR APOCALIPTIC

O personă care s-a autointitulat Mesagerul Domnului a dezvăluit pentru publicaţia Daily Star că tensiunile între Coreea de Nord şi SUA vor determina izbucnirea celui de-al treilea război mondial.

Clarvăzătorul Horacio Villegas, cel care a prezis şi cutremurul devastator din Mexic, susţine că un război nuclear ar putea izbucni oricând, potrivit DailyStar.co.uk.

Horacio Villegas susţine că seismul devastator din Mexic a fost semnul că o mare dezordine şi haos va izbucni în curând.

Villegas este cel care a prezis şi faptul că Donald Trump va deveni preşedintele Americii. Acesta este de părere că Trump va fi şi cel care va provoca izbucnirea unui nou război la nivel mondial.

Până acum Villegas a prezis faptul că SUA va ataca Siria, lucru care s-a întâmplat după atacul chimic.

Profeţiile lui Villegas vin pe fondul unei situaţii extrem de tensionate dintre Coreea de Nord şi SUA şi în contextul în care liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, în ciuda ameninţărilor primite, anunţă că va continua politica de dezvoltare în paralel a economiei şi a armelor nucleare.

„Armele nucleare ale Republicii Populare Democrate Coreene sunt o realizare valoroasă obţinută prin lupta poporului în apărarea propriului destin şi a suveranităţii ţării de ameninţările nucleare repetate ale imperialiştilor din SUA”, a declarat Kim Jong-Un.

Sursa: evz.ro

1 COMENTARIU

  1. daca va incepe razboiul nuclear va fi un desaztru pe glob 2018 oameni buni să ne rugam din tot sufletul la tatal nostru ceresc Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.