AURĂ de SFÂNT pentru PREOTUL Pomohaci. Mărturia INCREDIBILĂ a unui bărbat despre Cristian POMOHACI

Unul dintre vecinii și prietenii preotului Pomohaci, implicat într-un scandal sexual de proporții, a declarat pentru Antena Stars că soția sa a mers la biserică la preotul-artist pentru a se ruga, după ce bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală.

Vecinul preotului a precizat în direct, la emisiunea „Agenţia VIP”, că a fost operat pe creier, iar soția, înspăimântată de faptul că bărbatul risca să-și piardă vederea, a mers la preotul Pomohaci. În mod surprinzător, după ce se îmbrăca cu hainele pe care femeia i le ducea preotului Pomohaci să le atingă în timpul slujbei, soțul se simțea mult mai bine.

„Datorită rugăciunilor spuse de Cristian Pomohaci, eu astăzi, după 26 de ani, eu sunt om. Eu îl cunosc dinainte să fie preot. Era un om foarte bun” a spus vecinul preotului.

„Prin rugăciuni m-a vindecat, nevastă-mea mergea la el la biserică, eu nu m-am dus, iar el se ruga – nevastă-mea mergea cu câte o bluză, cu câte un tricou. Iar eu simţeam o uşurare în secunda în care îmbrăcam acea haină. Nu, personal nu am fost, nu am putut fi transportat”, a povestit vecinul acestuia.

Cristian Pomohaci, unul dintre cei mai controversați preoți din România, este implicat într-un scandal de natură sexuală care depășește limitele celei mai bolnave imaginații.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.