Ce a aparut in curtea casei in care a stat trupul neinsufletit al Denisei Raducu! Satenilor din Stefanesti li s-a facut pielea de gaina cand au vazut asta

La o saptamana de la inmormantarea Denisei Raducu, in satul natal al artistei troneaza in continuare o atmosfera de doliu. Rudele fetei isi plang incontinuu fiica, respectiv, nepoata pe care au pierdut-o, iar localnicii in frunte cu familia incearca sa ii pastreze vie memoria.

Asa se face ca in curtea casei in care Denisa a copilarit, un tablou ce infatiseaza o fotografie a artistei sta de veghe la poarta, alaturi de panglica de doliu, pe care familia a lasat-o in continuare.

Se pare ca Emilian Raducu, tatal artistei, a fost cel care a montat fotografia fiicei sale pe peretele din fata casei, imaginea fiind observata de toti trecatorii.
Zilele trecute, Emilian Raducu a mai fost surprins si in timp ce mergea la cimitir, la mormantul fiicei sale. Indurerat si cu trupul tremurand din cauza socului, barbatul a aprins cateva lumanari si a asezat un trandafir alb pe cruce.

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.