De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

În toiul discuțiilor despre practicile prin care datul kilometrajului înapoi ar urma să fie pedepsit cu pușcăria conform unei inițiative legislative, la iveală iese un caz de-a dreptul șocant pentru un potențial cumpărător. Un bucureștean a dat înapoi “doar” 550.000 de kilometri la un Volkswagen Passat din Germania din 2011.

Cazul, făcut public pe blogul lui zoso.ro, arată un neamț care a scos la vânzare un Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BlueMotion din 2011 pentru suma de 7.900 de euro. Prețul mic al automobilului se explică prin faptul că germanul scrie pe mobile.de că mașina are la bord 613.774 de kilometri. Vezi AICI anunțul!

Ulterior, mașina a fost cel mai probabil achiziționată de un român din București. Românul vinde același Passat dar cu date un pic modificate: mașina este Euro 5, nu mai e din 2011, ci din 2012 și are 63.000 de km rulați, cu 550.000 de kilometri mai puțin. Prețul este de 14.999 de euro. E drept, negociabil! Vezi AICI anunțul!

În România se iau măsuri pentru a interzice serviciile oferite în prezent de unele service-uri – care, contra cost, pot „da înapoi kilometrajul mașinii”. Înşelăciunea săvârşită în legătură cu date sau caracteristici ale vehiculelor ar putea fi pedepsită cu închisoare de la 2 la 5 ani, potrivit unei iniţiative legislative depuse de un grup de parlamentari PNL.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.