Denisa Manelista face un TRATAMENT-MINUNE. Efectele sunt SENZAŢIONALE

  Denisa Manelista a revenit la tratamentul naturist pe care l-a urmat și cu câteva luni în urmă, după ce a fost externată. Rezultatele au și început să apară, iar artista se simte mai bine.

  Denisa Răducu urmează un tratament care are printre ingredientele de bază sfecla roșie, cumpărată zi de zi de la piață. Evident, pe lângă sfecla roșie, în componența tratamentului mai intră și alte legume, cumpărate și ele, toate fiind amestecate, transformate în suc și băute de câteva ori pe zi.

  „Se văd rezultatele. E slăbită, dar poate, din nou, să vorbească. Chiar a vrut să se uite și la televizor”, a spus un apropiat al artistei pentru SpyNews.

  Rudele cântăreţei au fost convinse că, dacă tratamentul medical nu dă rezultatele dorite, pot încerca unul alternativ, unul menit să o revigoreze pe cât este posibil și care să îi dea puterea de a lupta împotriva bolii cumplite de care suferă. Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva.

  Sursa: rtv.net

  Loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.