Denisa Manelista i-a aparut mamei sale de doua ori in vis.

De cand s-a prapadit fiica sa, mama Denisei Manelista si-a pierdut rostul existentei. Femeia indoliata isi plange fiica neincetat si a ajuns sa-si aline dorul de ea, noaptea, cand aceasta ii apare in vise.

Trista, indoliata si cu un dor fara sfarsit pentru fiica sa, doamna Geta, mama Denisei Manelista, a povestit pentru WOWbiz.ro cum a visat-o pe fiica sa cea draga.

’’Mie mi-a ramas in minte ca ea era slabuta. Si acuma am visat-o grasa. Am visat-o ca proba o rochie rosie. Eram la Bucuresti, la o casa de moda si ii zic <<mama Deni, dar ce te-ai ingrasat! Esti foarte grasa!>> si ea zicea <<Lasa mama sa ma mai ingras, ca am fost si slaba. Si zicea <<dar nu-mi sta bine, nu-mi sta bine>>, cum facea ea mereu ranjita si razareata cum era ea. Apoi am visat-o ca era pe undeva pe sus, parca era un tren suspendat, iar eu eram pe jos. Si ea de acolo de sus, apoi ma gandeam ca parca era o banda, cum era pe unde am lucrat eu in fabrica o banda asa pe sus, iar ea imi facea cu mana si zambea. Ei, dimineata m-am trezit mai linistita, fata de agitatia pe care o aveam eu non-stop. Dar nu am acceptat ideea ca a murit si nici nu o accept. Nu trebuia sa moara ea la 27 de ani’’, a declarat doamna Geta pentru WOWbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.