Denisa Răducu, condusă pe ultimul drum de mii de oameni. Imagini VIDEO emoţionante, familia este devastată de durere

Mii de oameni au participat, marţi, în comuna Ştefăneşti, din Vâlcea, la înmormântarea interpretei de manele Denisa Răducu, alături de rude fiind apropiaţi şi colegi de breaslă.

Peste o mie de oameni au participat marţi la funeraliile Denisei Răducu care au avut loc la Ştefăneşti, în Vâlcea. Trupul neînsufleţit al Denisei Răducu a ajuns, marţi dimineaţa, în jurul orei 7.00, la casa din Ştefăneşti unde artista a copilărit.

Cei doi părinţi ai manelistei şi-au dorit să fie păstrată discreţia în ziua în care s-au despărţit de fiica lor, aşa că au luat mai multe măsuri. O firmă de pază nu a permis fotografierea sau filmarea în curte sau în casă. În plus, poliţişti din judeţele Vâlcea şi Olt au asigurat ordinea la ceremonie.

La înmormântarea Denisei Manelista a fost prezent şi Florin Peşte, unchiul tinerei, dar şi cel care a lansat-o în lumea manelelor. Pe ultimul drum, Denisa a fost condusă de Adi de la Vâlcea, Şuşanu, Cristian Rizescu şi alţi colegi de breaslă.â

Interpreta a fost înmormântată în satul natal din Vâlcea, în cimitirul din curtea Mânăstirii Morunglav, aflată de 500 de metri de casa bunicilor săi. Cu toate acestea, cortegiul funerar a parcurs două sate ale localităţii, oprindu-se în trei intersecţii, unde cei cinci preoţi au ţinut o slujbă.

Cântăreaţa Denisa Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, din cauza cancerului la ficat.

Potrivit Mediafax, autorităţile din Ştefăneşti au anunţat că în fiecare an, pe 14 august, vor organiza un Festival al lăutarilor, în memoria Denisei Răducu.

Denisa se pregătea să devină mamă! Denisa Răducu îşi găsise fericirea alături de bărbatul iubit şi îşi dorea enorm un copil. Veselă, plină de viaţă şi cu un zâmbet molipsitor, Denisa privea cu încredere spre viitor. Alături de iubitul ei, tânăra voia să-şi întemeieze o familie frumoasă.

„Eu abia aştept momentul în care o să fiu mămică, eu cred că asta e menirea unei fete. Când o să găsesc cu cine, o să mă pun pe treabă. Nu-mi lipseşte nimic… sănătate-mi doresc pentru familia mea, Dumnezeu mi le-a organizat aşa în felul ăsta, m-a surprins, nu mă aşteptam să am o viaţă atât de frumoasă. Contează foarte mult oamenii care sunt în jurul meu, cei care mă cunosc şi ştiu cum sunt eu cu adevărat… visez la momentul în care o să am un bebeluş aici în burtă”, spunea Denisa intr-un interviu.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.