Detalii în cazul tinerei care s-a aruncat în Catedrala Sfântul Paul.

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul frumoasei patinatoare românce care s-a aruncat în gol de la balconul Catedralei Sfântul Paul din Londra. Lidia Drăgescu a ales să-şi pună capăt zilelor după un vis neobişnuit în care zbura în braţele lui Dumnezeu. Atunci a decis că vrea ca locul ei sa fie printre îngeri.

Lidia Drăgescu avea 23 de ani şi tot viitorul în faţă. Studia medicina la universitatea Essex din Marea Britanie şi îşi dorea cu ardoare să ajute oamenii aflaţi în nevoie şi visa să ajungă neurochirurg.

Nimic nu prevestea tragedia care urma să se petreacă. Nici măcar mama Lidiei nu bănuia că fiicea ei ducea de mult timp o luptă acerbă cu depresia.

Pe 11 octombrie anul acesta, Lidia s-a aruncat în gol în Catedrala Sfântul Paul din Londra. Cu 48 de ore înainte de a recurge la gestul extrem, tânăra de 23 de ani a avut un vis neobişnuit. I-a povestit mamei sale că îngerii i-au apărut în somn, i-au dat maci, au dus-o în Rai şi a zburat în braţele lui Dumnezeu.

„Miercuri seară pentru noi n-a mai fost lume, n-a mai fost viaţă, n-a mai fost nimic şi am aţipit un pic şi o căldură, am simţit-o pe ea. Tot timpul l-am rugat pe Dumnezeu: „las-o să stea cu mine, te rog”. Şi când am aţipit un pic a venit aşa căldura asta şi: „mamă ţi-am spus că o să fiu în Rai”, a spus Isabela, mama Lidiei, la Antena 1.

Originară din Iaşi, în urmă cu cinci ani Lidia s-a mutat împreună cu mama şi cu fraţii ei în estul Londrei. Era managerul unei companii de familie şi era o persoană activă şi plină de viaţă. Făcea patinaj de performanţă şi era o pianistă talentată. Vestea morţii ei i-a şocat pe cei doi fraţi.

Băieţii au albit, erau şi ei acasă, le-am dat palme peste faţă, mă gândeam că mor şi ăştia„, a spus mama tinerei.

De atunci, familia Lidiei trece printr-un coşmar din care nu ştie cum să-şi revină. Tânăra a lăsat două mesaje de adio. Unul dintre ele era pentru mama ei în care îi spunea că a comis acest gest pentru că nu mai găsea frumuseţea vieţii în această lume pe care o considera urâtă. Celălalt mesaj a fost pentru oamenii care s-au aflat la locul sinuciderii şi care au asistat neputincioşi la moartea fetei.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.