Detalii TERIBILE de la accidentul în care au pierit doi tineri. Care au fost ultimele cuvinte ale fetei înainte de a muri

Doi oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp pe o stradă din Galaţi. Una dintre persoanele care şi au pierdut viaţa este o tânără de doar 17 ani, pe nume Denisa. Se pare că aceasta a simţit că va muri.

Atât şoferul maşinii, cât şi cea care se afla în dreapta şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un stâlp. După scurt timp au apărut pe toate reţelele de socializare zeci de mesaje de condoleanţe pentru cei doi.

O apropiată a fetei a povestit detalii înfiorătoare despre sfârşitul tinerei de 17 ani. Aceasta susţine că Denisa le-a spus celor care mai erau în viaţă că nu mai are aer, după care s-a stins sub ochii acestora. De asemenea, apropiata fetei a mărturisit că înainte de cumplitul accident, Denisa se gândea ce va face de aniversarea sa, de majorat.

„Nu a simţit ce urma să se întâmple, dar după impact, înainte de a muri, a spus că nu mai are aer. Era o fată veselă şi pozitivă, învăţa mereu şi îşi împărţea timpul şi pentru liceu, cât şi pentru ieşiri. Înainte cu câteva zile de accident se gândea ce să facă de majorat”, a declarat prietena fetei decedate, potrivit spynews.ro.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.