Detaliile care te infioara! VEZI ce se intampla de la inmormantarea Denisei in garajul unde a fost depusa…

Spiritul Denisei Manelista bantuie garajul in care a fost depusa la Stefanesti? Ce se spun oamenii din sat ca se intampla in aceste momente in curtea parinteasca iti da cu adevarat fiori!

De cand Denisa Raducu a fost inmormantata, in locul in care a fost depusa manelista pentru cateva ore la Stefanesti se intampla niste ciudatenii…

In urma cu o saptamana, Denisa Manelista a fost condusa pe ultimul drum de toti oamenii din Stefanesti, localitatea in care ea s-a nascut si a crescut! De altfel, aceasta a fost si ultima sa dorinta, sa fie adusa acasa si ingropata in cimitirul de la mica manastire din localitate.

Pana la mormant insa, cantareata a fost depusa pentru cateva ore in gararajul din curtea parinteasca, acolo unde a devenit si loc de pelerinaj! Zeci de oameni au venit sa ii aduca un omagiu si o floare la capatai, in semn de pretuire pentru ce a reprezentat cantareata pentru oamenii din zona! “A fost atata lume, de nu puteai sa arunci un ac! Biata de ea, s-a stins atat de tanara! Toata lumea s-a ingramadit sa o vada”, au povestit oamenii din Stefanesti.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.