Hitler ar fi invidios: Islanda OMOARĂ TOȚI COPIII cu Sindrom Down încă din burțile mamelor

Controalele de depistare a sindromului Down la feți duc în Islanda la avortarea în proporție de 100% a celor diagnosticați pozitiv.

„Acesta (controlul) aproape a eliminat nașterile cu sindrom Down, de când testele au fost demarate, la începutul anilor 2000”, a explicat pentru CBS Elaine Quijano. Aceasta a intervievat un consilier pentru avorturi, un om de știință islandez și mamele copiilor cu sindrom Down, scrie Life Site News.

Realizatoarea a intervievat de asemenea o femeie islandeză cu sindrom Down. Oamenii „văd doar Down. Nu mă văd pe mine”, i-a spus femeia lui Quijano. „Nu îți dă o stare prea bună. Aș dori ca oamenii să vadă că sunt la fel ca restul lumii.”

În 2009, doar trei copii cu sindrom Down s-au născut în Islanda. În întreaga țară există o singură mamă cu doi copii având sindromul Down. Ea trăiește în Hellissandur, pe coasta de de nord.

„Da, bineînțeles”, unele femei au un sentiment de vinovăție când avortează bebelușii cu handicap, i-a declarat lui Quijano consiliera pentru avort.

Aceasta i-a arătat realizatoarei TV o „iconiță” cu amprentele tălpițelor unui bebeluș avortat. Părinții pot păstra aceste amprente în memoria copilului ucis.

Consiliera a declarat că le spune femeilor: „Este viața voastră. Aveți dreptul să alegeți cum va arăta viața voastră.”

Ea a continuat: „Nu privim avortul ca pe o crimă. Îl privim ca pe un lucru căruia îi punem capăt. I-am pus capăt unei posibile vieți care poate avea complicații uriașe. Prevenim suferința atât a copilului cât și a familiei.”

„Presa ‘vinde’ acești bebeluși de trei ani, foarte drăgălași”, a mai spus consiliera. „Însă sindromul Down trebuie privit ca un pericol. Acum îi ai pe acești micuți drăgălași cu sindrom Down… apoi ai oameni cu sindrom Down plus o mulțime de alte complicații.”

Consiliera susține că vede deciziile morale ca pe unele „gri” mai degrabă decât „albe sau negre”.

O mamă însărcinată i-a declarat lui Quijano că a decis să renunțe la test, deoarece, pentru ea, „rezultatul nu are nici o importanță”. Ea a spus că lucrează cu copii autiști și că are un cumnat în Danemarca bolnav de sindromul Down. „Cred că statisticile sunt oribile.”

Documentarul CBS arată că „există un sâmbure de adevăr” în faptul că informând femeile despre posibilitatea avortului le determină pe acestea să facă testul și apoi să recurgă la uciderea fătului cu sindrom Down: „Evident. Dacă nu ai menționa această opțiune, ele nu ar ști că ea există.”

Penny Nance, președinte director general al organizației Concerned Women in America, cel mai mare ONG de femei din Statele Unite, a reacționat la ceea ce se petrece în Islanda, afirmând că acesta este un exemplu clar de eugenie.

„Pare că Islanda este mândră de faptul că au ucis aproape toți copiii nenăscuți cărora li s-a pus intra-uterin diagnosticul de sindrom Down. Acesta nu este progres medical. Este eugenie și barbarie maximă. Acești indivizi nu sunt mai puțin valoroși decât alții.”

Și Nance a continuat:

„Care va fi următoarea direcție? Că o anumită țară va eradica femeile? Ah, stați, China a mers deja pe acest drum. Nu există nici o limită a acestui curent care devalorizează viața umană.”

Pe 18 august 1939, demara programul de eugenie nazist T4, prin care Hitler îi încuraja pe medicii obstetricieni și pe moașe să raporteze nou-născuții cu handicap. În octombrie 1939, Hitler semna un Decret de Eutanasiere, care autoriza uciderea handicapaților.

Sursa: evz.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.