IATA cum va arăta mormântul Denisei Manelista!

Iubitul Denisei Răducu a luat, de curând, o decizie care, cu siguranță, va face istorie în Ștefănești, localitatea natală a cântăreței și locul în care vedeta a cerut, expres, să fie înmormântată. Astfel, într-una dintre multele nopți de singurătate petrecute la mormântul artistei, lui Florin i-a venit o idee.

”Nu îl interesează banii, dar vrea ca, pentru Denisa, să facă ceva special. Așa că, după ce s-a consultat cu familia ei și a primit acordul lor, Florin a mers la București pentru a găsi un sculptor capabil. Pentru că el va face ceva ce nu există în cimitirul de aici. Vrea să facă un bust, în mărime naturală, unul care să fie al Denisei, dar vrea să fie perfect. A luat cu el mai multe fotografii ca să le dea artiștilor care se vor ocupa de lucrare. Am înțeles că bugetul este nelimitat cu condiția să semene, cu adevărat, cu Denisa. Doar că el vrea să îi pună și aripi de înger…”, ne-a spus unul dintre apropiații familiei, din Ștefănești.
Mai mult decât atât, ne-au mai spus sursele noastre, Florin este decis să plătească suplimentar pentru ca bustul cu pricina să fie realizat în cel mai scurt timp, de preferință până în momentul pomenii de 40 de zile.

”El are afaceri în Spania de care, acum, au grijă prietenii lui. După ce se vor face cele 40 de zile, vrea să meargă acolo, să le lichideze, să le vândă și să își cumpere o proprietate în Ștefănești și să rămână aici. Spune că așa va simți că e lângă Denisa. pentru el, oricum, nu mai contează nimic, nici banii, nici succesul”, ne-a spus sursa citată.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.