Imaginea socanta postata de familia micutei Deniz din „Dragoste infinita”: „Mergem la spital pentru transplant de inima. Trebuie sa platim imediat o jumatate de milion de euro!”

Micuta Arven Beren, interpreta lui Deniz din „Dragoste infinita”, este o adevarata celebritate pe Instagram, cu 700 de mii de urmaritor.

Parintii sai, cei care ii administreaza contul, au profitat de notorietatea fiicei lor pentru a transmite un mesaj umanitar in numele unui alt copil de varsta apropiata cu Arven, 10 luni.

Micutul Kartal, al carui nume inseamna „Vultur”, sufera de o problema cardiaca grava si are nevoie de un transplant de inima foarte costisitor in afara Turciei iar costul interventiei chirurgicale si al tratamentului postoperator este urias: „Trebuie sa depunem 500.000 de euro imediat si sa mai platim ulterior, in total, 1.099.000 de euro”, au scris parintii lui Kartal pe Instagram.

Zeci de bloggeri din Turcia s-au mobilizat incercand sa stranga aceasta suma uriasa pentru salvarea unui suflet nevinovat.

Sursa: kanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.